Deprecated: Required parameter $action_type follows optional parameter $entry_prefix in /customers/7/9/a/bobergesport.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/onecom-addons/inc/logger.php on line 249 Deprecated: Required parameter $matchId follows optional parameter $tid in /customers/7/9/a/bobergesport.se/httpd.www/wp-content/themes/pixiehuge/functions.php on line 810 Deprecated: Required parameter $title follows optional parameter $numLimit in /customers/7/9/a/bobergesport.se/httpd.www/wp-content/themes/pixiehuge/functions.php on line 843 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/9/a/bobergesport.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/onecom-addons/inc/logger.php:249) in /customers/7/9/a/bobergesport.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 529 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/9/a/bobergesport.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/onecom-addons/inc/logger.php:249) in /customers/7/9/a/bobergesport.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 537 REGLER - Boberg Esportförening

REGLER BobergsLAN

Dessa riktlinjer styr över BobergsLAN. En individ som beslutar sig för att reservera plats, boka plats eller befinner sig vid våra lokaler strax innan, under eller strax efter ett evenemang, definieras som en deltagare och gör sig skyldig att ta hänsyn till dessa villkor. Administratörer för BobergsLan bedömer om en deltagare har avvikit från att följa våra riktlinjer.

1. Generella Regler

1.1 Varje besökares deltagande är ett bindande kontrakt för att följa reglerna. BobergsLan förbehåller sig rätten att utan föregående meddelande ändra reglerna. BobergsLan är öppet för alla som är elever och går på Bobergsgymnasiet (endast). Lanet kan innehålla innehåll som turneringar. Uppdateringar läggs ut så snart som möjligt på http://www.bobergesport.se.

1.2 Varje deltagare måste följa instruktionerna från BobergsLan besättning, brand- och säkerhetsvakter samt lokala myndigheter som polis, brandkår etc. (även om de här instruktionerna strider mot BobergsLAN-reglerna).

1.3 BobergsLAN har en NOLLTOLERANSPOLITIK för alla typer av trakasseri, inklusive men inte begränsat till: nedsättande språk; hot; hatbrott; skrämsel; icke-konsensuell fotografering eller inspelning; stalking; olämplig fysisk kontakt ovälkommen fysisk uppmärksamhet; uttalanden eller muntliga utbyten som hotar eller uttrycker förakt för etnicitet, religiös tro, sexuell läggning, medborgarskap, utseende, kroppsstorlek, ålder, funktionshinder och könsidentitet.NOLLTOLERANSPOLITIKEN gäller för ALLA som deltar i BobergsLan inklusive men inte begränsat till: Deltagare, Besättning, Personal och Gäster. Vi uppmuntrar alla till att omedelbart rapportera tecken på trakassering, både för dig själv eller om att du ser att det händer någon annan. Rapportera det till någon från BobergsLAN eller eventuellt till en vuxen/lärare. Om du bryter emot dessa regler så kan du bli utslängd eller få en varning, om det upprepas regelbrott så blir du portad ifrån eventet och du får inte delta i eventet något mer.

1.4 Droger i vilken form som helst (inklusive alkohol inköpta från tillåtna försäljare) hör inte till och får inte tas på BobergsLAN lokaler. Människor som är berusade och / eller påverkas av droger / andra icke-tillåtna ämnen kommer inte att tillåtas lokalt, när som helst. Människor som är berusade och / eller på droger kommer att tas bort från lokalerna. Rökning och användning av elektroniska cigaretter är strängt förbjudet inomhus och tillåts endast i utsedda områden utanför.

2. Platsbokning

2.1 Varje bord och sittuthyrning gäller för en (1) person och en (1) dator vid evenemanget. Med varje biljett får du en bordsplats och en stol (sittplats) och rätten att vara inne på evenemanget enligt öppnings- / stängningstiderna som publiceras på Boberg Esports hemsida.

2.2 Om du har redan betalat för en biljett för att hyra bord och sittplats så kan din biljett inte återbetalas. Sjukdom eller oförutsedda händelser som hindrar dig från att delta på eventet ger dig inte en återbetalning.

2.3 Skulle eventet ställas in/avbrytas kommer den att skjutas upp till ett senare datum. Bord och stolsuthyrning kommer ej att återbetalas. Bordet och stolens hyra gäller för det nya datumet för den uppskjutna eventet.

2.4 Vid köp av biljett, så får du en digital biljett i din email, den biljetten ska du visa vid entré i eventet för att få komma in. *OBS att du måste visa den när du kommer tillbaka ifrån att du gått ifrån eventet.

3. Deltagande

3.1 Delta på bobergslan på egen risk.

3.2 BobergsLAN är inte ansvarig för personliga tillhörigheter eller utrustning. Lämna inte värdesaker och tillhörigheter obevakad!

3.3 BobergsLAN. är inte ansvarig för någon ekonomisk förlust i förhållande till Boberglan, direkt eller indirekt. Till exempel, vid en avbruten händelse, elavbrott eller liknande kommer du att vara skattskyldig för eventuella förluster eller skador på dina tillhörigheter.

3.4 Dörrarna hålls LÅSTA varje natt kl. 23:00 – 09:00. Om du lämnar lokalerna under nämnt tidsspann så kommer du inte in förrän nästa morgon kl. 09:00.

4. El, nätverk och media

4.1 Det är förbjudet att medha högtalare – använd headset eller hörlurar istället. Ifall klagomål sker så kommer personen som spelar högt ljud att avhysas från lokalerna.

4.2 All olaglig form av nerladdning eller piratkopiering är förbjudet enligt lag. Inget undantag finns hos oss.

4.3 Fotografering och videoövervakning kan förekomma. Som deltagare godkänner du till att vi får använda sådant material för publicering.

5. Övrigt

5.1 Försäljning eller affischering om något där du som individ kan dra nytta av är förbjudet. Detta gäller på såväl våra evenemang som vår Facebooksida och vår hemsida.

5.2 Varje deltagare har sitt ansvar för sin plats. Det ska se behagligt ut för dina medmänniskor. Tycker vi att det ser för skräpigt runt dig så har vi rätt att strypa din nätverksanslutning till dess att det är fint igen.

6. Personuppgifter

6.1 Vi lagrar uppgifter du skickar in till nästa evenemang. Vi lagrar uppgifterna som längst till 31/12, året efter senaste evenemanget.

6.2 Syftet med lagringen av din personliga data är för att kunna identifiera personer som har bokat plats i förväg.


TOP

© 2020 BobergsLAN alla rättigheter reserverade